«Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο» λέει στο TheCaller WEB TV ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο βουλευτής του βόρειου Τομέα της Αθήνας θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός αναζητεί τρόπους για να δραπετεύσει και μάλιστα επιρρίπτοντας την ευθύνη για την απόφασή του να κάνει πρόωρες εκλογές στους άλλους, δηλαδή την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Δεν υπάρχει πιο τοξικός πρωθυπουργός από τη μεταπολίτευση κι έπειτα», σημειώνει ο Κ. Ζαχαριάδης και αναφέρει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν, διότι λειτουργεί σαν επιταχυντής κρίσεων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει πως η απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία της Μάνδρας και την αθώωση της Ρένας Δούρου δείχνει ποιος είναι αυτός που παράγει το τοξικό κλίμα κάτι που φαίνεται και από τις εξελίξεις στις υποθέσεις Παππά και Παπαγγελόπουλου.

«Αυτό με τον Παππά είναι γελοίο», αναφέρει και προσθέτει πως «στέλνουν έναν πολιτικό στο Ειδικό Δικαστήριο για πλημμέλημα».

Ο Κ. Ζαχαριάδης ισχυρίζεται ότι τη νύχτα των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι η πρώτη πολιτική δύναμη και θα απευθυνθεί στο ΠΑΣΟΚ για την συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης. Τότε, εξηγεί, θα φανεί πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την ευθύνη του απέναντι στη χώρα.

6931823347