Κάνουν πως δεν ξέρουν τον γαλάζιο Περιφερειάρχη στην ΝΔ. Ξεχάστηκαν οι πανηγυρισμοί το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών που «όλη η Ελλάδα ήταν μπλέ»… Δεν είναι στις αρμοδιότητές του είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν έκανε σχόλιο ο Υπουργός Εσωτερικών όταν επανειλημμένως ρωτήθηκε στη βουλή.

Δεν είναι το πρώτο κρούσμα καραμπινάτης αριστείας στη γαλάζια παράταξη… Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης παραιτήθηκε όταν αποδείχτηκε ότι ψευδώς είχε δηλώσει τίτλους πτυχίων και μεταπτυχιακών. Και δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις…

Αυτή είναι η γαλάζια αριστεία… Τι παράδειγμα δίνουν στην κοινωνία; Τι παράδειγμα δίνουν στη νέα γενιά;

Δαιμόνιος επιστήμονας ο κ.Πατούλης, του πήρε 27 χρόνια να ολοκληρώσει το διδακτορικό του. Είναι πραγματικά, όμως πέραν του τραγικού, και στενάχωρο το λιγότερο, η νέα γενιά να βλέπει να εμπαίζεται με την κατάσταση στη χώρα μας, να βλέπει τον νούμερο ένα Περιφερειάρχη με αδιαφανείς τρόπους να προσπαθεί να αποκτήσει έναν τίτλο που άλλες και άλλοι άνθρωποι έχουν δουλέψει χρόνια ολόκληρα.

Αυτές είναι οι επιλογές του κ.Μητσοτάκη, αυτοί μας διοικούν. Είναι κατάντια, είναι απογοητευτικό για τη χώρα μας, την Αυτοδιοίκηση και τα νέα παιδιά, που βλέπουν την αξιοκρατία και τη λεγόμενη αριστεία για άλλη μία φορά να αποτελούν ελληνικό αρνητικό φαινόμενο.