Μια ημέρα μετά την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου και τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας εν μέσω lockdown, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του TheCaller WEB TV και μίλησε στην Βούλα Κεχαγιά για την εκπομπή EPOLITICS.

Ο κ. Ζαχαριάδης έψεξε την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κατάστασης με την πορεία του Πολυτεχνείου και όπως είπε παραβιάστηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα με την εικόνα των ανδρών και γυναικών της ΕΛΑΣ σε διάταξη μάχης, δίχως αποστάσεις.

Εν συνεχεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα την κριτική του και επεκτάθηκε και σε άλλα ζητήματα, όπως η τηλεργασία, το άνοιγμα και η λειτουργία των δημοτικών, καθώς και την κατάσταση στη Δημόσια Υγεία.

Διερωτήθηκε γιατί τα Δημοτικά να λειτουργούν 14.00-17.00 και επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «σπατάλησε το χρόνο που είχε».

Πάνω σε αυτό, υπερθεμάτισε, λέγοντας πως «πίστεψαν ότι είναι παντοδύναμοι, ότι είναι Μωυσήδες και τώρα δεν μπορούμε σε λίγες μέρες να κάνουμε αυτά που πρέπει».

Έκανε λόγο για «καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης», υπερτόνισε πως «εμείς δεν θέλουμε η χώρα να ζήσει τραγωδίες, εμείς θέλουμε να είμαστε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος» και ανέφερε πως «μετά το καταστροφικό πέρασμα της κυβέρνησης χρειάζεται ένα μπλοκ προοδευτικών δυνάμεων που να ανοικοδομήσει τη χώρα… Ο κ. μητσοτάκης αν δεν υπάρξει ισχυρή αντιπολίτευση έχει τέτοιον έρωτα για την εξουσία και αλαζονεία, που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ. Χρειάζεται ένα ισχυρό ρεύμα προοδευτικής αλλαγής απέναντι στη σκληρή δεξιά του κ. Μητσοτάκη…».

Δείτε την εκπομπή στο Facebook: 

Δείτε την εκπομπή στο Youtube: