Θαυμάζω τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί σε μια παράγραφο είπε όσα άλλοι χρειάζονται σελίδες να περιγράψουν… Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σχέδιο, χωρίς προετοιμασία για κακό σενάριο οδηγήσαν τη χώρα σε μια πρωτοφανή υγειονομική και οικονομική περιδίνηση.

Δήλωσε: «Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι. Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου. Σε αυτή μας την συγκέντρωση δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι αναμέναμε»

Δυστυχώς κάθε μέρα που περνά φαίνεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και το πολιτικό της προσωπικό είναι μέρος των προβλημάτων που με τους αδέξιους και δεξιούς χειρισμούς τους τα επιδεινώνουν. Εμείς σταθερά θα παραμείνουμε στην πλευρά των θετικών προτάσεων και των λύσεων.