Επίσκεψη στην αγορά του δήμου Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης και Πάνος Σκουρλέτης καθώς και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος,, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Νέας Ιωνίας και τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Κανλή επισκέφθηκαν τους εμπορικούς δρόμους του δήμου, και συζήτησαν με τους καταστηματάρχες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Κεντρικό ζήτημα η ανησυχία του κόσμου και των ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τον νέο «πτωχευτικό κώδικα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του Β1’ Βόρειου Τομέα Αθηνών και Τομεάρχης Εσωτερικών Κώστας Ζαχαριάδης, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη δήλωσε:

« Είναι σαφές ότι μπαίνουμε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και ζοφερή περίοδο με έκρηξη ανισοτήτων , φτώχιας, ανεργίας και μεγάλα προβλήματα ρευστότητας στον εμπορικό κόσμο. Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Η πολιτική της καλλιεργεί ανασφάλεια και φόβο!»