Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κάνει έναν μεγάλο επικοινωνιακό και πολιτικό αντιπερισπασμό στις σημαντικές κοινωνικοοικονομικές αλλαγές που βιώνουμε εξαιτίας της κρίσης της πανδημίας του κορονοϊού γι’ αυτό και θα επιστρατεύσει ό,τι μπορεί και θα κατασκευάσει ό,τι μπορεί για να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε πως είναι απέραντη η λασπουριά που έχει ρίξει η κυβέρνηση εδώ και 15-20 μέρες εναντίον τους και αυτή είναι επιλογή ενός τμήματος της ΝΔ για να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση, ώστε να μην συζητάμε για τη φτωχοποίηση, για τα λουκέτα, για την ανεργία, για την επιχειρηματικότητα που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, για τις κακές επιδόσεις στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης.

Ο βουλευτής τόνισε ότι έτσι πλατσουρίζουμε σ’ έναν βούρκο με απόλυτη μιντιακή υπεροχή της ΝΔ που κατασκευάζει και ανασκευάζει ειδήσεις με τον τρόπο με τον οποίο η ίδια επιλέγει.

Όμως ο κόσμος όμως βλέπει, είπε ο κ. Ζαχαριάδης, ξέρει και παρακολουθεί και όλα αυτά που καταγγέλλονται αν κάποιος θέλει μπορεί να τα πάει στη Δικαιοσύνη βεβαίως να τα πάει, καθώς καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Για τον έναν χρόνο από την εκλογή της ΝΔ, ο κ. Ζαχαριάδης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι είναι ένας χρόνος από τη διάψευση των προσδοκιών της μεσαίας τάξης στην οποία είχαν τάξει τόσα πολλά προεκλογικά και πολύ σύντομα όλα γίναν κατώτερα των προσδοκιών των δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας και κομμάτια της κοινωνίας που είχαν σπάσει δεσμούς με εμάς ή που πιέστηκαν από εμάς λόγω των αναγκαστικών συνθηκών του μνημονίου θα αρχίσουν να το σκέφτονται και να το ανακτούν.