Άρθρα

Πληρώνουνε ως χώρα την ανευθυνότητα, την επιπολαιότητα και τον τυχοδιωκτισμό της ΝΔ στο προσφυγικό – μεταναστευτικό

Πληρώνουνε ως χώρα την ανευθυνότητα, την επιπολαιότητα και τον τυχοδιωκτισμό της ΝΔ στο προσφυγικό – μεταναστευτικό

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Real FM 97,8 στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης μίλησε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου ζωντανά στο ραδιόφωνο του Real FM 97,8 για τις πολιτικές εξελίξεις των ημερών.

«Πρέπει να διαλυθεί μια μεγάλη πλάνη, η Ελλάδα με βάση τον πληθυσμό της είναι η τέταρτη χώρα σε ταχύτητα απόδοσης ασύλου. Να μην προσπαθούμε μέσω μιας πολιτικής πίεσης να βαπτίσουμε τους πρόσφυγες μετανάστες για να λύσουμε το πρόβλημα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, στον realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα πρόσθεσε «αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα και ήταν η ΝΔ αντιπολίτευση, ο κ. Γεωργιάδης και κάποιοι άλλοι θα ήταν στα κάγκελα. Αυτή η ανευθυνότητα και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός θα αναδειχθεί. Επειδή δεν είμαστε σαν τους άλλους δεν θα κάνουμε πρόσφυγες, παιδιά, μάνες σάκο του μποξ σε μια ιδεολογικοπολιτική αντιπαράθεση. Άλλο η ΝΔ στην αντιπολίτευση, άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Εμείς δεν τα έχουμε στυλώσει, η ΝΔ τα έχει στυλώσει. Εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας να ορίσουμε την αντιπροσωπεία μας στην επιτροπή» τόνισε.

Ακούστε όλο όσα είπε στο ηχητικό που ακολουθεί: