Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου.

Την ξαναζεσταμένη θεωρία των δύο άκρων που επαναφέρουν ακροδεξιοί πολιτικοί της Ν.Δ. και δημοσιογράφοι μεμφόμενοι τον ΣΥΡΙΖΑ για «πρακτικές χρυσαυγιτών» τη στιγμή που προστατεύει μια από τις βασικότερες αρχές της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, να μην καθορίζεται από την πλειοψηφία η σύσταση της Προανακριτικής.

Ιδού ο διάλογος που διαμείφθει στο ΣΚΑΙ το πρωί όταν καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο κ. Ζαχαριάδης:

 

  • «Πρακτικές χρυσαυγιτών χρησιμοποιείτε»  είπε ο τηλεπαρουσιαστής βάζοντας λόγια στο στόμα του κ. Σκρέκα που δεν είπε είπε.
  • «Κάναμε αμάν για να πουν κάποιοι από την κυβέρνηση τη λέξη φασισμός και ναζισμός» απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης.
  • Έχουν κάνει και άλλοι τέτοιες τοποθετήσεις όπως ο κ. Βορίδης συνέχισε ο τηλεπαρουσιαστής.
  • «Έγινε ο Βορίδης κεντρώος πολιτικός και γίναμε εμείς χρυσαυγίτες;» ρώτησε ο κ. Ζαχαριάδης «αντί να τους πετάξουμε στα σκουπίδια της Ιστορίας;» «Είναι άθλιο, δεν μπορεί να λέγεται» επέμεινε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Αυταρχική και τυραννική αντίληψη περί λειτουργίας να θέλει η πλειοψηφία να ορίσει ποιοι θα είναι στην Προανακριτική από την αντιπολίτευση» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ έντονη ήταν η αντίδραση του στις παρεμβάσεις χειραγώγησης των τηλεπαρουσιαστών της εκπομπής: «Δεν μας απαντάτε», «Δεν θα λέτε ότι θέλετε. Να απαντάτε στις ερωτήσεις».

  • «Ότι θέλω θα λέω. Δεν δέχομαι λογοκρισία. Οι απαντήσεις μου είναι σε δημόσια κριτική» επέμεινε εκείνος…