Ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης παρευρέθηκε την Δευτέρα 17 /9/2018 στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» με τον Ακη Παυλόπουλον του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY και μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις των ημερών.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης σχολίασε την  παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην ΔΕΘ λέγοντας οτι «Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ έρχονται ως ρεβάνς και συνέχεια στον κοινωνικό-οικονομικό Αρμαγεδώνα των Σαμαρά-Βενιζέλου την περίοδο 2012-2015′

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ τόνισε ότι «Το μετανημονιακό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στην δίκαιη αποφορολόγηση και την ελάφρυνση των βαρών με άμβλυνση των ανισοτήτων» .

Για το θέμα των συντάξεων δήλωσε ότι «Η περικοπή των συντάξεων πρέπει να ακυρωθεί, τα συμφωνημένα τηρούνται και με το παραπάνω χωρίς τις μειώσεις»

Τέλος ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τις τοποθετήσεις του υπενθυμίζοντας ότι «Είτε τους αρέσει είτε όχι η κυβέρνηση Τσίπρα έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και ολοκλήρωσε με επιτυχία το 3ο πρόγραμμά».