Ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης παρευρέθηκε στην εκπομπή x2 με τον Γ. Πολίτη που προβλήθηκε στο ACTION24 την Τρίτη 3/7/18 και μίλησε για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Για τις διαφωνίες που υπάρχουν με το κόμμα των ΑΝΕΛ μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο Κώστας Ζαχαριάδης δήλωσε ότι οι διαφωνίες με τους ΑΝΕΛ είναι γνωστές και δεν θα έπρεπε  να είναι η πρώτη είδηση. Το σημαντικό θέμα για την χώρα και η πρώτη είδηση θα έπρεπε να ήταν ότι τελείωσαν τα μνημόνια, δεν υπάρχει 4ο πρόγραμμα και ότι η χώρα έχει την δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτεί και να επιτύχει δημοσιονομικές αλλαγές.

Στη συνέχεια ο Κώστας Ζαχαριάδης τοποθετήθηκε για την στάση της ΝΔ τόσο στο Μακεδονικό ζήτημα όσο και γενικότερα στα θέματα που αφορούν την χώρα.

Τέλος σχετικά με τα θέματα της οικονομίας αλλά και ειδικότερα το θέμα της περικοπής των συντάξεων ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θα υπάρχουν τα περιθώρια τα οποία θα εξαντληθούν έτσι ώστε να σταματήσει η αδικία και η επιβάρυνση των συνταξιούχων.