Ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 25/04/2018 ραδιοφωνική συνέντευξη για τα θέματα της επικαιρότητας στο Κανάλι 1 του Πειραιά 90,4.

Ο κος Ζαχαριάδης τοποθετήθηκε για το ζήτημα που προέκυψε με τις γαλλικές φρεγάτες και ανέφερε ότι η χώρα προσπαθεί να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει τα όπλα της.

Για την δήλωση του κου Μητσοτάκη ανέφερε ότι σε φιάσκο επικοινωνιακού και πολιτικού χαρακτήρα επιδίδεται ο κος Μητσοτάκης τόσο για τις προβλέψεις τις οικονομίας όσο και για τις πολιτικές του προβλέψεις.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της αναδοχής παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια και είπε πως ο πυρήνας του νομοσχεδίου δεν είναι γύρω απο την αναδοχή απο ομόφυλα ζευγάρια αλλά γενικά απο την αναδοχή και ότι θα πρέπει να δούμε πως θα εκσυγχρονίσουμε το πλαίσιο αναδοχής συνολικά ώστε να γίνει μια αποσυμφόρηση των ιδρυμάτων.

Τέλος τοποθετήθηκε στο θέμα του πρωτογενές πλεονάσματος που πέτυχε η κυβέρνηση, για το θέμα των συντάξεων αλλά και για την καθαρή έξοδο της χώρας απο τα μνημόνια.

ΠΗΓΗ: ΕCOLEFT.GR